Telefon:

+36 30 846 2178

E-mail

info@mybetterlife.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-20

Gyakran keresnek meg a vendégek olyan problémával, hogy arra kelnek borzasztóan fáj a nyakuk és a fejüket sem bírják mozgatni.Több oka is lehet annak, ha így ébredünk:
Rossz pózban aludtunk: Ilyen például a hason alvás ami túl nagy terhelést jelent a gerincoszlopra és a hát izmaira, emellett pedig a nyakat is hosszú ideig ugyanabba a kitekert helyzetbe kényszeríti. Ez az izmok túlfeszítéséhez, megterheléséhez vezet.
Nem megfelelő a párnánk: A túl puha, süppedős, támasztékot nem nyújtó, vagy éppen ellenkezőleg, túlságosan kemény vagy túl magas párna nem képes a fej és a nyak megfelelő megtámasztására. A nyakunk így természetellenes helyzetbe kényszerül, ami az izmok túlfeszülését okozhatja. A természetes töltetű, illetve a memóriahabos párnák igazodnak a gerinc nyaki görbületéhez, így ezek használatával megelőzhető, hogy elaludjuk a nyakunkat.
Sokat forgolódtunk, nyugtalanul aludtunk: Nemcsak az okozhat nyaki fájdalmat, ha sokáig egy bizonyos helyzetbe kényszerítjük a nyakat, hanem az is, ha túl sokat mozgunk, forgolódunk, hirtelen mozdulatokat teszünk. Lehet, hogy a stressz csökkentése, relaxációs technikák elsajátítása vagy bizonyos tápanyagok (pl. a magnézium) pótlása is segítheti a jó alvást. Azonban, ha tartósan nem tudunk elég nyugodtan pihenni, elengedni a stresszt érdemes lehet szakemberhez fordulni.
Az elaludt nyak nagyon kellemetlen, de szerencsére könnyen kezelhető.
Az első alapos masszázs után a fájdalom 70-80 vagy akár100%-kal csökkenhet a vendégek beszámolói alapján. Egy második kezelés után pedig szinte biztosan elmúlik. Ha nem így történik akkor valószínűleg nem csak egy egyszerű elfekvésről van szó, hanem előfordulhat, hogy komolyabb nyaki gerinc probléma van a háttérben.
Ha te is elaludtad a nyakad, hátad vagy csak jól esne egy rendes masszázs fájó tagjaidnak – fordulj hozzám bizalommal.

Ajánlott cikkek