Telefon:

+36 30 846 2178

E-mail

info@mybetterlife.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-20

A hangterápia során oldódnak a testi, lelki, szellemi blokkjaink A relaxáció szó elengedést jelent, ami nem is olyan könnyű éber állapotunkban. Könnyebb elengedni a feszültséget, terheinket a hangtálak rezgései által teremtett mély relaxált tudatállapotban. Ha úgy döntöttél, hogy változni, fejlődni szeretnél, tovább akarsz lépni, vagy egészségi állapotodon szeretnél javítani – a gyógyító rezgések segítségével képessé válsz megújulni. A hangterápiás kezelés (30-40 perc) után kipihenve, feltöltődve, békére hangolva folytathatod az életed. A kezelés fekvő helyzetben, kényelmes kezelő matracon, kényelmes ruházatban történik.

A tibeti hangterápia elsősorban a betegségek megelőzését és az egészség megerősítését, ezáltal megőrzését szolgálja. Ám az öngyógyító folyamatok beindításával a lappangó vagy már kialakult betegségek okát is feloldhatjuk.
A hangterápiás kezelés nem helyettesíti a szakorvosi terápiát, kezelést, hanem kiegészíti azt (mint ún. komplementer terápia) elősegíti, felgyorsítja a gyógyulást!
Forrás: Pure Spirit

Segítségével megtapasztalható a belső béke, a nyugalom, az egység állapota.
A tibeti hangtálak és gongok harmonikus játéka, a finom rezgések átjárják az egész testet, a jótékony rezgések segítik a sejtszintű regenerációt.
A terápia több szinten hat:
Az első szint a fizikai szint, a hallható hangok és a rezgések kellemes élménye hoz létre pozitív hatásokat. A harmonikus rezgések elősegítik az anyagcsere-folyamatok jobb működését, erőteljes méregtelenítést indítanak el, az egész testet, a legkisebb sejtekig kitisztítják, feloldják a feszültségeket és a testben felgyülemlett blokkokat.
A második szint a test ún. energetikai rendszere, amire vitalizáló módon hat a hangterápia. A vendég kérésének megfelelően nyugtató, lecsendesítő (pl. alvást javító) vagy energetizáló, aktivizáló (többlet energiát adó) játékot alkalmaz a terapeuta. A hangok, rezgések kiegyenlítik, harmonizálják az egész testet, a gyógyító energiák szabadon áramolhatnak az egész szervezetben.
Harmadik szint a lelkünk és a tudatunk szintje. A hangok hullámai feloldják az elraktározott lelki terheket, blokkokat, harmonizálják a két agyfélteke működését.
Összességében a hangterápiás kezelés nyomán beindulnak az ún. öngyógyító folyamatok.
Rendszeres hatására (heti rendszeresség esetén) kiegyensúlyozottabbakká válhatunk önmagunkkal és környezetünkkel.