Telefon:

+36 30 846 2178

E-mail

info@mybetterlife.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-20

Hatha jóga

Minden jóga alapja.
Minden mai divatos jógafajta, amely a meditáció mellett testgyakorlatokat is tartalmaz az a Hatha jóga ősi alapjaira épül. Elsősorban a testhelyzetek, légző gyakorlatok és relaxációs gyakorlatok alkalmazásával segít a test fejlesztésében és az elme pihentetésében. Nemtől és kortól függetlenül bárki elkezdheti, a szakszerű óravezetésnek köszönhetően mindenki a saját edzettségi szintjének megfelelően végezheti a gyakorlatokat az órán.

Érdemes tudni

A jóga egy komplex mozgásforma, amely egyszerre fejleszti a testet – erősíti és lazítja az izmokat és ugyanakkor a lélekre is gyógyító hatása van. Kicsit olyan, mintha sport közben meditálhatnál: két legyet egy csapásra, ami különösen praktikus a mai felgyorsult világban! Célja a természetes testi-lelki-mentális egészség állapotának visszaállítása és megőrzése.

Tartás javító jóga

Olyan modern csoportos (vagy egyéni) mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságosan, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Nagyobb hangsúlyt fektet a nyak, váll, hát, derék területnének alapos átmozgatására.

Flow jóga – fasciális szemlélettel

Dinamikusabb óra típus ahol a test folyamatos mozgásban van a légzéssel összhangban. Nincsenek hosszan kitartott pózok ez adja az áramlás a „flow” élményét. Mindez fasciális szemlélettel végezve azt jelenti, hogy úgy van összeállítva a gyakorlás, hogy a kötőszöveti rendszerre a lehető legjobban hassunk. Erősítsük és rugalmasítsuk azt, növeljük a mozgástartományt.
Ha az alap ászanákat már ismered biztosan követhető lesz számodra.