Telefon:

+36 30 846 2178

E-mail

info@mybetterlife.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-20

Svéd masszázs

Masszázs ágyon történik különböző olajok, krémek használatával. Lazító és stimuláló fogásokból áll (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció) melyek közvetlenül az izmokra és a bőrre hatnak, közvetve pedig az idegrendszerre, a keringési rendszerekre, emésztésre és kiválasztásra. Ezáltal fejti ki lazító, fájdalom csillapító, relaxáló pozitív élettani hatását. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Pihenteti és energiával tölti fel a fáradt lelket.

Javasolt:

Mozgáshiányos életmód, migrén, izomláz, stressz, fokozott szellemi munka, fáradtság érzet, lelassult anyagcsere, aszimmetrikus sport, izom csomók, mozgásszervi eredetű fájdalom (lumbágó, húzódás…) kezelésére és megelőzésére.

Ellen javallat:

akut állapotok, fertőző betegségek, láz, epilepszia, rosszindulatú daganat, terhesség első két és utolsó hónapja, menstruáció legerősebb napja, elzáródásos érbetegségek, akut vénás betegségek, szívritmus-zavar, előrehaladott csontritkulás

Sportmasszázs

Intenzívebb masszázs fajta mely a svédmasszázs fogásait használja (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció). Sportolás után segít ellazulni, regenerálódni az izmoknak. Sportolás előtt fokozza az izom teljesítő képességét. Makacsabb izomcsomók esetén alkalmazunk csúszó köpöly technikát, melegítő hatású krémet és masszázspisztolyt is.

Thai lábmasszázs, talpmasszázs:

Több évezredes múlttal rendelkező egészség megőrző kezelés mely amellett, hogy hozzá járul rengeteg betegség megelőzéséhez és kezeléséhez.
Egy rendkívül kellemes ellazító, bizsergető és relaxációs élményt nyújt számunkra. Méregtelenít, fiatalít és felfrissít minket.

Office masszázs

Az irodai székmasszázs technikáját amerikai orvosok az ülőmunka okozta panaszok enyhítésére fejlesztettek ki. Ez egy száraz masszázs mely egy speciális székben ülve történik, ruhán keresztül. A kezelés segít a stressz, és izommerevségek feloldásában, valamint az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. Gyors és hatásos, időtartama általában min. 15- max.30 perc.
Ez a masszázstechnika a derék-hát- nyak- váll, kar-kéz területeit kezeli. Hosszútávon segíti a hatékony munkavégzést, kiegyensúlyozottabb testi-lelki-szellemi állapothoz vezet. Kis helyen is végezhető, pl. egy üres tárgyalóban vagy egy csöndes sarokban az irodában.

Javasolt:

mozgáshiányos életmód, migrén, izomláz, stressz, fokozott szellemi munka, fáradtság érzet, lelassult anyagcsere, aszimmetrikus sport, izom csomók, mozgásszervi eredetű fájdalom (lumbágó, húzódás…) kezelésére és megelőzésére.

Aroma Touch masszázs

Ez egy speciális illóolaj esszenciákat alkalmazó technika, ami dr. David Hill nevéhez fűződik. Lényege, hogy a lágy, simító masszázs során felhasznált különleges illóolajok könnyen jutnak be a bőrön át a vérkeringésbe.
Ennek előnye, hogy így az egész szervezetre kifejthetik jótékony hatásukat. Segíti a salakanyagok eltávozását a szervezetből, serkenti a vér- és nyirokkeringést, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és stresszoldó hatása is van.
Összel és télen kimondottan fontos mert ERÖSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT.
Az olajok belégzése enyhíti a lelki eredetű problémákat.

Revital masszázs:


Megújítja testedet-lelkedet.
A 60/90 perces kezelésben először bőrradírozással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy a bőr könnyebben felszívja majd a hatóanyagokat és selymesen puha legyen. Utána egy kellemes lazító masszázs következik, 100% természetes növényi olajokkal és esszenciákkal.
A bőröd és az egész tested hálás lesz a kényeztetésért.

Alakformáló cellulit masszázs

A narancsbőr leggyakrabban a combokon, a csípőn, valamint a fenéken jelenik meg. A cellulit masszázs hatékonyan fokozza az anyagcserét, méregtelenít és segít eltüntetni a nem kívánt gödröcskéket. Azáltal, hogy felgyorsul a szövetek vér-, és nyirokkeringése, aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal simább, feszesebb és rugalmasabb lesz a masszázsok után.
Kezelések köpöllyel (vákuum masszázs) és testtekercseléssel kombinált masszázs technikából állnak speciális vivő anyagokat használva.

Az alakformálás sikeressége érdekében elengedhetetlen az egészséges életmód, a megfelelő folyadékfogyasztás és a kezelések ismétlése. Egy alkalom alatt nem lehet „csodát” tenni. A szervezetnek idő kell és rendszeresség, hogy kidolgozza a felhalmozott méreganyagokat a kötőszövetből. A cellulit súlyosságától függően legalább 5/10 alkalomban érdemes gondolkodni. Az életben kell egy kis kitartás a céljaink eléréséhez, így van ez az alakformálással is.

Életmód tippekért és további hasznos információkért ajánlom figyelmedbe ezt a bejegyzést >>